Meni

Majhen, pa kaj

V pravljico nas popeljeta krtek in miška, ki se odpravita na veliko potovanje, poiskati čudežno gobo, s pomočjo katere bosta zrasla. Ampak ali se bosta res spremenila v superjunaka?

Trenutna sezona

25 minut
Povpraševanje

»Nič hudega, če si majhen in nebogljeno gledaš v svet, če le imaš pogum in veliko srce, boš tudi ti premagal strah in na obraz se bo naslikala sreča.« To je vodilo lutkovne predstave, ki je bila premierno uprizorjena na 13. območni reviji otroških in odraslih lutkovnih skupin. Predstava zaradi svoje edinstvenosti, avtorskega dela mladih ustvarjalcev in unikatne scene prejema izvrstne kritike lutkovnih, likovnih in glasbenih umetnikov. V njej so prikazane različne zvrsti lutkovnega gledališča in temu primerne različne lutkovne tehnike – od senčne do ročne lutke, ki se tekom predstave dopolnjujejo in nadgrajujejo zgodbo. Mislite, da sta miška in krtek zrasla, ko sta pojedla čudežno gobo? To lahko izveste ob ogledu lutkovne predstave Majhen, pa kaj.

Pri predstavi so uporabljene naslednje lutkovne tehnike; ročna, senčna in lutka na palici. Primerna je za velike in male odre. Za izvedbo potrebujemo zatemnjen prostor in velik vsaj 3 m x 3 m.

Cenik predstav

Scenarij: Mirela Jurič
Režija: Janja Potnik
Animacija: Ines Mohorko Germ, Mirela Jurič
Zvok in glasba: Ines Mohorko Germ
Scenografija in lutke: Damjana Mohorko

Te zanima?

Tudi nas zanima, koga zanima, zato nam piši za začetek naše skupne poti.

Google reCaptcha: Invalid site key.

Zapri